Projecten

De meest recente projecten van Grondbalans Noordoost

Wilt u zaken met ons doen? Kijk dan ook eens bij onze reeds uitgevoerde projecten. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een professionele partij. Bovendien ontdekt u meteen of uw opdracht ook in goede handen is bij ons.

Herontwikkeling stortplaats

Locatie
Schansdijk te Kampen
Opdrachtgever
de Vries & van de Wiel / Dura Vermeer
Omschrijving

In samenwerking met De Vries & van de Wiel en Dura Vermeer werkten wij aan de herontwikkeling van de stortplaats in Kampen. De voormalige stortplaats maakt voortaan onderdeel uit van het ‘Multisportterein Schansdijk Kampen’. Hier bevinden zich onder meer een fietscrossbaan, wielerbaan, clubgebouw en parkeervoorzieningen. Grondbalans Noordoost leverde circa 75.000 m3 grond om de herontwikkeling mogelijk te maken.

Ik wil graag meer weten

Kolk van Westerhuis

Locatie
Langenholte Zwolle
Opdrachtgever
Boskalis Secundaire Grondstoffen B.V.
Omschrijving

In samenwerking met Boskalis dragen wij bij aan de transformatie van de Kolk van Westerhuis. Het terrein wordt veranderd in een nat natuurgebied. Het doel van de transformatie? De otter weer laten terugkeren. Grondbalans Noordoost verzorgt de begeleiding van de partijen grond en baggerspecie. Om dit project te kunnen realiseren is er nog 300.000 m3 grond en/of baggerspecie nodig voor hergebruik. Het gaat daarbij specifiek om grond van maximaal klasse industrie en baggerspecie maximaal klasse B.

Ik wil graag meer weten
Bel vrijblijvend één van onze medewerkers
(0521) 521 930

Grondbalansnoordoost.nl maakt gebruik van cookies. Door akkoord te gaan, werkt de website het best. Wij gebruiken cookies alleen om deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.