Over ons

Betrokken en met een open cultuur, waarbij menselijke waarden centraal staan.

Aangenaam, wij zijn Grondbalans Noordoost

“Als je grond over hebt kun je het niet kwijt en als je grond nodig hebt kun je er niet aankomen.” Een veelvoorkomend probleem waar Grondbalans Noordoost een antwoord op biedt. Als sinds 1998 stemmen wij vraag en aanbod van grond op elkaar af. En daar blijft het niet bij…

Uw specialist in Grondstromen

Grondbalans Noordoost is grond-, bagger- en bouwstoffenspecialist in de breedste zin van het woord. Wij beheren grondbanken en hergebruiknetwerken, geven advies en verstrekken certificeringen. Onze specialisatie? Vraag en aanbod van grond optimaal op elkaar afstemmen!

Verantwoord grondgebruik

Grond vormt letterlijk de bodem onder onze voeten. Daarom vinden we het belangrijk om verantwoord met deze grond om te gaan. Dat doen we door grondstromen zo effectief mogelijk te coördineren. Zowel op beleids- als productniveau. Onze visie? De grondbalans bewaren en waar mogelijk herstellen met behulp van verstandig hergebruik. Zo kan oude grond weer gebruikt worden voor nieuwe projecten, zoals de bouw van een ecoduct, geluidswal, recreatieoever of de ontwikkeling van een nieuw natuurgebied.

Een prettige partij om mee te werken

Bij Grondbalans Noordoost bouwen we graag aan een langdurige relatie met u. Wij zien de eisen en verwachtingen van overheid, aannemers en milieuwetgeving als een welkome uitdaging en zetten graag een stapje extra. Bovendien streven we naar een heldere, open communicatie én hoge kwaliteit. Dat laatste ziet u terug in onze complete dienstverlening!

 

Onze bedrijfsvideo al gezien? Wilt u meer weten? Wij stellen onszelf graag aan u voor tijdens een persoonlijk gesprek.

Maak meteen een vrijblijvende afspraak!

Bel vrijblijvend één van onze medewerkers
(0521) 521 930

Grondbalansnoordoost.nl maakt gebruik van cookies. Door akkoord te gaan, werkt de website het best. Wij gebruiken cookies alleen om deze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.